Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις
Ναι, μπορούμε να σχεδιάσουμε εκκλησάκι για τον οποιονδήποτε χώρο. Εξειδικευμένο προσωπικό θα επισκεφτεί τις  εγκαταστάσεις σας ώστε να εξακριβώσει αν απαιτείται βάση για το εκκλησάκι που επιθυμείτε και ποιες είναι οι μέγιστες διαστάσεις που μπορεί να έχει.
Ανάλογα το που τοποθετείται το εκκλησάκι, χρειάζεται ειδική άδεια. Σε χώρο είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο, κάτω των 15 μέτρων, δεν απαιτείται κάποια αδειοδότηση. Αν πρόκειται για ναΐσκο (άνω των 15 μέτρων) τότε απαιτείται πολεοδομική άδεια την οποία αναλαμβάνει να εκδώσει μηχανικός. 
Το εκκλησάκι – ο ναΐσκος κατασκευάζεται στους χώρους μας και εν συνεχεία τοποθετείτε σε ειδική, δική του, βάση την οποία σε μεγάλες κατασκευές αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε εμείς. Ανάλογα της αντοχής του χώρου (σταθερού ή μπάζωμα) και την κλίση του εδάφους γίνεται η θεμελίωση του ναΐσκου.
 
Σε κάθε περίπτωση επισκεπτόμαστε το χώρο ώστε να επιβεβαιώσουμε πως η τοποθέτηση του ναΐσκου είναι εφικτή προκειμένου να προχωρήσουμε με την έναρξη των εργασιών.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και παρουσιάζουν αντοχή ως προς τις καιρικές συνθήκες αλλά και τον χρόνο. Χρησιμοποιούμε οπλισμένο σκυρόδεμα αρίστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής, με χιλιετή εγγύηση κατασκευαστή.
Η εταιρία μας έχει αναπτύξει συνεργασία με εξειδικευμένους μεταφορείς οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν με ασφάλεια την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε.
 
Παράλληλα το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την τοποθέτηση στο σημείου που θα μας υποδείξετε.
 
Οι τιμές είναι εξαιρετικά συμφέρουσες και χαμηλές και αυτό συμβαίνει λόγω της συμφωνίας που έχουμε αναπτύξει με τον κάθε έναν ξεχωριστά.
Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται ανά περίπτωση. Η εταιρεία μας δεσμεύεται πως η εκτίμηση που θα σας δοθεί στην αρχή της παραγγελίας θα τηρηθεί επακριβώς.
Οι κατασκευές ξεκινούν από 2 τετραγωνικά μέτρα και φτάνουν μέχρι τα 200 τετραγωνικά μέτρα.
 
Εφόσον το επιθυμείτε τότε μπορεί να κατασκευαστεί το σχέδιο που θα επιλέξετε στο χώρο σας. Το κόστος θα διαμορφωθεί αναλόγως, όπως και η αδειοδότηση που απαιτείται.